Vi fibrerar Sverige

Bäck har lång erfarenheten av projektering, nätdesign, gräv och schakt, installation, teknikmontering samt service och support. Med egen personal inom projektering, projektledning, arbetsledning, installation samt service och support bygger vi våra projekt som totalentreprenör.

Våra koncept inom fiber

Vår kunskap och erfarenhet är stor inom många områden när det kommer till fibernät – nedan ser du våra största koncept.

Villafiber

Villafiber ser till att privata fastighetsägare får sitt hem framtidssäkrat. Vi utför arbete både i egen regi och för Sveriges största nätoperatörer.

Fastighetsnät

Ett koncept som hjälper fastighetsägare att framtidssäkra sin fastighetsinvestering. Vi bygger och ansluter enskilda fastigheter upp till stora fastighetsbestånd med fiber- och LAN-nät.

Företagsnät

Driver du företag och hyr kontor med ett behov av fiberanslutning? Med konceptet Företagsfiber hjälper vi företag med fiberanslutningar samt byggnation av interna LAN-nät i kontorsmiljön.

Landsbygdsfiber

Med vårt koncept Landsbygd hjälper vi fiberföreningar som vill bygga sitt fibernät med hjälp av statliga bidrag.

Infrastrukturfiber

Är ditt behov att fibrera mobilmaster, El-centraler , VA-stationer, busshållplatser, järnvägsstationer, skyltar vid motorvägar m.m. är det under konceptet Infrastruktur Fiber vi driver ditt projekt.

Bostadsrätts- och samfällighetsföreningar

Vi skräddarsyr en lösning för fiber och/eller LAN-nät som passar er förening. Detta koncept vänder sig till alla typer av föreningar det vill säga samfälligheter  och bostadsrättsföreningar.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.