Vi bygger kabel-tv över hela Sverige

Bäck Service & Underhåll är ett

marknadsledande företag inom

Kabel-Tv / HFC-nät.

Vi utför allt från projektering till installation – service – underhåll – beredskap. Vi är duktiga på totalentreprenader eftersom vi har alla grupper internt i bolaget och kan på så vis bli väldigt kvalitet- och kostnadseffektiva. Verksamheten bedrivs över hela Sverige med kontor i Kungsbacka, Stockholm och Örebro.

Våra tjänster erbjuds till operatörer, fastighetsägare och bostads- och samfällighetsföreningar.

Vår erfarenhet, med ca 350 000 anslutna hyresgäster, service- och underhållsuppdrag sedan 30 år tillbaka, är din trygghet. Vi bedriver fortlöpande utbildningar för att alltid tillfredsställa och inspirera våra kunder.

Vår framgång beror på det stora engagemang våra tekniker har – att alltid vilja förbättra och ligga i framkant när det gäller teknik, kvantitet och kvalitet. Våra kunder får därför en kostnadseffektiv produkt.

Bäck Service & SUnderhåll är auktoriserade av CANT.

Antenn (Antenn2)
Gäller antenner för villor, andra små antennanläggningar och centralantennsystem.

Kabel-TV (BMF2)
Avser kabel-TV (BMF-nät).

Våra tjänster inom kabel-TV

2 hål i väggen

Installation av kabel-TV-uttag

Här kan du beställa installation av tillkommande eller flytt av befintligt Kabel-tv-uttag om du bor i en Tele2-uppkopplad fastighet.

Service o Underhåll

Vi har lång erfarenhet av att utföra både service och underhåll av stora och små BMF-nät.

Byggnation av kabel-TV

Byggnation och uppgradering av koaxialnät (kabel-TV). Vi bygger nya och uppgraderar befintliga kabel-TV-nät för den nya 10Gb-tekniken.

Att uppgradera ett befintligt kabel-TV-nät är ett smart sätt att få tillgång till ett snabbt bredband för en rimlig kostnad.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.